Diversen

Ethische- en beroepscode en positie
'In Perspectief' heeft zich verbonden aan de ethische- en beroepscode zoals die worden gehanteerd door de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (ABvC). In de genoemde codes staan zaken als geheimhoudingsplicht en vertrouwelijkheid.
Ik ben tevens als registercounsellor® ingeschreven bij het ABvC. Verder ben ik BCZ® Registertherapeut in het HBO Register Beroepsbeoefenaars Natuurlijke Gezondheidszorg (RBCZ), waardoor ik onder andere erkenning geniet bij diverse ziektekostenverzekeraars. Ik houd mij aan de ethische code als door de beroepsverenigingen beschreven.

Verder ben ik lid van de SCAG (St. Complementaire en alternatieve gezondheidszorg). Dit centrum is er voor behandeling van eventuele klachten en geschillen. U kunt ook op het logo onderaan deze rubriek staan om rechtstreeks naar de S.C.A.G. te gaan, waar dit geregeld is.

Klacht- en tuchtreglementen
In Perspectief verbindt zich aan de klachtenregeling zoals die is geformuleerd door de beroepsvereniging ABvC.

Algemene voorwaarden
In Perspectief hanteert de algemene voorwaarden zoals die zijn opgesteld door de ABvC. Bezoek hiervoor de website van de ABvC

Kamer van Koophandel
In Perspectief is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 30260826

Bereikbaarheid
Met de auto is het praktijkadres in Huizen gemakkelijk te bereiken. Een routebeschrijving wordt standaard toegezonden. Parkeergelegenheid is er voldoende en is gratis. Met het openbaar vervoer is de praktijk vanaf halte Regentesse / Merk ongeveer 10 minuten lopen. Normaliter rijdt er elk kwartier een bus van en naar deze halte. In principe is het bus 320. Raadpleeg de site of app 9292ov en type Huizen, Regentesse en de gewenste aankomsttijd in. Dan beschik je over de meest actuele tijden. De praktijk in Huizen is helaas niet rolstoel toegankelijk.
De praktijk in Dronten is wel rolstoel toegankelijk op de Terminator. Raadpleeg ook hier: 9292ov waar de bus stopt en type ‘Dronten, Terminator’ en de gewenste aankomsttijd in. Bij beide locaties kunt u vrij parkeren.

Cookies, Privacyverklaring en recht op vergetelheid
Deze website gebruikt alleen functionele cookies. De privacyverklaring en het recht op vergeteldheid kunt u hier inzien.