Tarieven

Gesprekken

De minimumbijdrage is €45 per uur. Afhankelijk van het inkomen zal de bijdrage in principe toenemen tot maximaal €95 per gesprek van een uur (all-in).

Voor relatietherapie geldt hetzelfde inkomensafhankelijke tarief als de gesprekken + €20,00 extra per uur.

Wordt de therapie door instantie of werkgever vergoed en/of is de nota gericht aan een instantie of bedrijf, dan wordt het maximumtarief in rekening gebracht.

Vergoedingen

Veel verzekeringsmaatschappijen verstrekken hiervoor een vergoeding tot het bedrag dat in uw polis staat en wel vanuit de aanvullende verzekering.
Voor vergoedingenoverzicht verwijs ik je naar de website van zorgwijzer. Alle vergoedingen komen in principe uit de aanvullende verzekering. Ze vallen onder de rubriek ‘alternatief’. Ik val onder de beroepsverzekering ABvC én RBCZ. Zie verder www.zorgwijzer.nl/vergoeding/counseling
Je kunt je verzekering bellen als je twijfelt. Zij bepalen of er een vergoeding wordt verstrekt.
De zorgverzekering het Zilveren Kruis, waaronder valt ZieZo, FBTO, De Friesland, Interpolis en Pro Life voert n.m.m. de extra eisen aan de zorgverleners gesteld zo hoog op, dat dit raakt aan wat de beroepsvereniging al eist. Het voelt voor mij dubbelop. Hoewel ‘In Perspectief’ inhoudelijk ruimschoots aan alles voldoet, voert die administratieve rompslomp die ermee samenhangt voor mij erg ver. Hierdoor kan het zijn dat ik op enig moment niet langer aan die eisen wil voldoen, waardoor u, als u bij genoemde maatschappijen verzekerd bent, op enig moment helaas niet meer vanuit het aanvullende pakket vergoed zult worden.

Trainingen

Tarief voor de vierdaagse CMFT-training bedraagt all-in €795,00
Tarief HSP-training (7x3,5 uur) is all-in €650,00
Tarief voor de training ‘Leven met aandacht’ is voor 6 avonden all-in € 225,00