Tarieven

Gesprekken

De minimumbijdrage is €55 per uur. Afhankelijk van het inkomen zal de bijdrage in principe toenemen tot maximaal €105 per gesprek van een uur (all-in).

Voor relatietherapie geldt hetzelfde inkomensafhankelijke tarief als de gesprekken. Hierop wordt een opslag van €15 à €25 per uur berekend.

Wordt de therapie door een instantie of werkgever vergoed en/of is de nota gericht aan een instantie of bedrijf, dan wordt het maximumtarief in rekening gebracht. Dit bedraagt €120 per uur. Dit geldt ook als op de nota trainingen vermeld staat en het daardoor fiscaal aftrekbaar is.

Vergoedingen

Veel verzekeringsmaatschappijen verstrekken hiervoor een vergoeding tot het bedrag dat in uw polis staat en wel vanuit de aanvullende verzekering. Alle vergoedingen komen in principe uit de aanvullende verzekering. Ze vallen onder de rubriek ‘alternatief’. Ik val onder de beroepsverzekering ABvC én RBCZ. Zie verder www.zorgwijzer.nl/vergoeding/counseling en www.zorgwijzer.nl/vergoeding/psychosociale-therapie. Je kunt je verzekering bellen als je twijfelt. Zij bepalen of er een vergoeding wordt verstrekt.

Trainingen

Tarief voor de vierdaagse CMFT-training bedraagt all-in €895,00
Tarief HSP-training (7x3,5 uur) is all-in €825,00
Tarief voor de training ‘Leven met aandacht’ is voor 6 avonden all-in € 345,00